Verzending en retour

WAASLAND EN OMSTREKEN

Bestellingen met levering in en rond het Waasland kunnen we in de eerstvolgende dagen gratis leveren indien het bedrag hoger is dan 50 euro. Tot 50 euro betaalt u 5 euro verzendingskosten.

ANDERE REGIO'S 

Hier voorzien we verzending via Bpost. De verzendingskosten (binnen België) bedragen 5 euro tot een bedrag van 50 euro. Wanneer de bestelwaarde hoger is dan 50 euro, is de verzending gratis. De betaling gebeurt online. Als we de bestelling voor 17u ontvangen, wordt het de daaropvolgende werkdag verzonden.

RETOUR 

Retour kan erna nog altijd. Mocht je niet tevreden zijn met de aankoop, geef ons dan een seintje. Binnen de 14 dagen na ontvangst van de artikelen kunnen de artikelen geretourneerd worden. Je kan het gratis omruilen of je krijgt het aankoopbedrag terug. Hou het etiketje aan het kledingstuk, beschadigde artikelen of artikelen met slijtage kunnen we niet terugnemen. Vooraleer je de artikelen kan terug sturen, dien je een mailtje naar ons te sturen dat je het artikel wil retourneren. De retour kosten zijn voor de klant. Mailen kan naar lingeriebellefleur9140@gmail.com. De terugbetaling zal gebeuren nadat we de retour hebben kunnen ontvangen en controleren. Indien er via Bancontact werd, storten wij het via Bancontact terug en zal het geld na ca 2 dagen terug op uw rekening staan (afhankelijk van uw bank). Het terugstorten van een creditcardtransactie kan langer duren dan bij andere betaalmethoden. Dit komt doordat het via het systeem van onze creditcard leverancier gaat en via de systemen van de creditcardmaatschappijen. (uiterlijk 14 dagen)